Upravni odbor

Biljana Cerin – predsjednica

Zagreb, 23.08.2017 - Biljana Cerin je direktorica hrvatske tvrtke Ostendo Consulting

 Biljana Cerin je direktorica tvrtke Ostendo Consulting, odgovorna za pružanje savjetodavnih usluga o upravljanju rizicima i sukladnošću s kompleksnim regulatornim zahtjevima u domeni informacijske sigurnosti, zaštite osobnih podataka i sigurnosti informacijskih sustava. Stručno iskustvo stekla je na projektima za tvrtke poput Fortune 500 biotehnološku tvrtku Amgen, Stanford University Hospital and Clinics, MGM Resorts International, najveće farmaceutske tvrtke, te vodeće financijske, IT i telekom tvrtke u Hrvatskoj. Članica je upravnog odbora međunarodne udruge stručnjaka za sigurnost informacijskih sustava (ISC)2 i predsjednica njenog hrvatskog ogranka, te nositeljica brojnih neovisnih stručnih certifikata. 2016.g. izabrana je u Top 50 najutjecajnijih žena u hrvatskom ICT-u.

Edo Babić – rizničar

edo-babic

U dosadašnjih 27 godina bavljenja ICT-om Edo Babić radio je na poslovima razvoja, implementacije i podrške informacijskim sustavima velikih međunarodnih organizacija, poput ICRC-a (International Committee of the Red Cross) i U.S. Department of State. Nositelj je brojnih industrijskih i neovisnih stručnih certifikata, od kojih valja istaknuti CISSP (jedan od dvojice licenciranih instruktora za područje Republike Hrvatske) i CISA. Zadnjih nekoliko godina radi i kao instruktor za U.S. Foreign Service Institute.

Nebojša Mitrić – voditelj članstva

Nebojša Mitrić slika 2

Nebojša trenutno radi kao voditelj odjela infrastrukture i voditelj odjela servisa u tvrtki Inter-net (Centra za vozila Hrvatske).

U 12 godina radnog iskustva Nebojša je vodio brojne savjetodavne projekte implementacije sustava upravljanja rizicima, sustava upravljanja sigurnošću, sustava upravljanja kontinuitetom poslovanja i ostalim upravljačkim okvirima pri velikim državnim i privatnim poslovnim subjektima.

Uz savjetodavni posao radio je kao glavni sistemski inženjer u projektima implementacije sigurnosnih tehnologija u heterogenim okolinama.

Član je organizacija ISACA i DRII, i posjeduje brojne certifikate kao što su CISSP, CISM, CGEIT, CBCP…

Dobre Luka Lešić – tajnik

dobre

Dobre Luka Lešić se bavi informacijskom sigurnosti već preko 10 godina. Ima dosta kratica (MBA) i neovisnih stručnih certifikata (CISSP, CEH, CCNP), implementirao je ISMS u INA d.d. i sada radi na implementaciji ISMS-a u HOPS d.o.o. Voli raspravljati o sigurnosti uz roštilj i pivo. Od nesigurnih stvari voli skijanje.

Advertisements